Kalendarium

Gerlesborgsskolan erbjuder ett ansett publikt kulturprogram året runt. I våra två utställningslokaler producerar vi spetsiga utställningar med ambitionen att skapa ett forum och en plattform för samtidskonst i samklang med platsen där vi befinner oss.

Med pedagogik och programverksamhet förmedlar och fördjupar vi utställningarnas innehåll för att nå fram till våra besökare.

Kulturverksamheten på Gerlesborgsskolan stöds av Statens kulturråd, Västra Götalandsregionen, Tanums kommun och Sotenäs kommun.

Följ Gerlesborgsskolan Bohusläns kulturverksamhet på Instagram

Öppen konstverkstad, 25 februari 2024 Öppen konstverkstad, 25 februari <span class="_last-word">2024</span>
Konstverkstad 4-12 år Barnvisning av utställning med Sara Nielsen Bonde
Pågående utställning Pågående <span class="_last-word">utställning</span>
Sara Nielsen Bonde LAGER I FÖLJDER TID I ORDNING
Konsert, 30 mars 2024 Konsert, 30 mars <span class="_last-word">2024</span>
Ichi (Jap/UK) + Bohuslän Big Bang
Öppen konstverkstad, 10 mars 2024 Öppen konstverkstad, 10 mars <span class="_last-word">2024</span>
Konstverkstad 4-12 år
Konsert, 9 maj 2024 Konsert, 9 maj <span class="_last-word">2024</span>
Quatuor Bozzini (Can)
Midsommarkonsert: Gunnar Eriksson och RilkeEnsemblen Midsommarkonsert: Gunnar Eriksson och <span class="_last-word">RilkeEnsemblen</span>
Fredagen den 21a juni, Obs! kl 14.00 Med ackompanjerande musiker: Stefan Forssén, piano, Anders Jormin, bas, Gunnar Lindgren, tenorsax.

Prenumera på nyhetsbrevet

I vårt månatliga nyhetsbrev kan du ta del av kommande evenemang – konserter, konserter, samtal och aktiviteter för barn och unga.