Kalendarium

Gerlesborgsskolan utställningar presenterar i första hand separatutställningar med konstnärer verksamma inom måleri och teckning, skulptur och installation, samt audiovisuella verk och performance.

Gerlesborgsskolan konsertprogram omfattar ett tiotal konserter årligen och presenterade en mångfald av musikaliska uttryck och varav många  internationella akter.

Gerlesborgsskolan kulturskola och öppna ateljé rbjuder aktiviteter för barn och unga året runt.

Gerlesborgsskolans offentliga samtal om konst, kultur och angelägna och aktuella samhällsfrågor riktar sig såväl till den intresserade allmänheten som till skolans studerande och specialinbjudna gäster.

Kulturverksamheten på Gerlesborgsskolan stöds av Statens kulturråd, Västra Götalandsregionen, Tanums kommun och Sotenäs kommun.

Följ Gerlesborgsskolan Bohusläns kulturverksamhet på Instagram

Konsert: Ensemble Makadam – tolkar Frédéric Chopins pianomusik Konsert: Ensemble Makadam – tolkar Frédéric Chopins <span class="_last-word">pianomusik</span>
8 juni 2024 kl. 19:30-21:00 Konserten är en presentation av ensemblens musikresidens 6-9 juni
Konstverkstad: 16 juni Konstverkstad: 16 <span class="_last-word">juni</span>
Konstverkstad: 30 juni Konstverkstad: 30 <span class="_last-word">juni</span>
För barn och unga Drop-in mellan kl 10-13 i Konsertsalen
Midsommarkonsert: Gunnar Eriksson och RilkeEnsemblen Midsommarkonsert: Gunnar Eriksson och <span class="_last-word">RilkeEnsemblen</span>
Fredage 21 juni, Obs! kl 14.00 Med ackomanjerande musiker: Stefan Forssén, piano, Anders Jormin, bas, Gunnar Lindgren, tenorsax
Konstverkstad: 7 juli Konstverkstad: 7 <span class="_last-word">juli</span>

Prenumera på nyhetsbrevet

I vårt månatliga nyhetsbrev kan du ta del av kommande evenemang – konserter, konserter, samtal och aktiviteter för barn och unga.